Elintézzük

Elintézzük:

 • Autómentést: Amennyiben gépjárműve mozgásképtelen vagy olyan sérülése van ami nem teszi lehetővé a biztonságos közlekedést, a biztosító az egyszeri beszállítás költségét a telephelyünkre megtéríti. Casco-s kár esetén csak akkor fizeti a beszállítás díját ha a casco szerződésben az külön szerepel. A biztosító a szállítási díjat kizárólag a tulajdonosnak fizeti ezért a számlát a forgalmiban lévő tulajdonos nevére kell kiállítani és azt a helyszínen rendezni a szállítóval. Az eredeti számlát a Cégünk a többi irattal együtt a biztosítónak leadja. Ha a helyszínről hív és nálunk javíttatja gépkocsiját, saját autómentőnket küldjük Önért aminek díját átvállaljuk Öntől.

 • Szükséges iratok

 • Letölthető dokumentumok

 • Kárfelvétel: A Biztosító szakembere a kárfelvételt telephelyünkön elvégzi majd a gépkocsi megbontása után ha szükséges a pótszemlét is.
  Ez a folyamat a tulajdonos több napját is igénybe venné nálunk viszont ezt észre sem veszi.

 • Javítás-átadás

  A javítás időtartama lehetőségekhez képest rövid, de nagyban függ az alkatrészek beszerzésétől.
  A javítás időtartamára a megfelelő keretek között, és a biztosító hozzájárulásával esetenként bérautót tudunk biztosítani.
  A CASCO önrészt és a biztosító által értékcsökkenésre kiírt alkatrészek költségeit a javítás mértékétől függően részben, vagy egészben cégünk át tudja vállalni.
  A számla kifizetésétől ügyfeleink mentesülnek, mivel a biztosítók a meghatalmazás alapján a javítási összeg teljes költségét (az önrész és az alkatrész értékcsökkenés mértékén kívül) a Cégünk -nek utalja.
  Olyan esetben, amikor új gépkocsi sérül és a javítási költsége felelősség biztosítás alapján térül, úgy a tulajdonos értékcsökkenésre tarthat igényt, melynek elintézését cégünk elvégzi, de az értékcsökkenés összege minden esetben a tulajdonosnak lesz utalva.